Diatermi Permanent Hårborttagning

 

Här behandlas främst generande hårväxt i ansiktet. Vid en diatermibehandling går man ner med en nål i varje hårsäck för att med hjälp av värme strypa näringstillförseln till hårstrået. Ju grövre ett hårstrå är, desto längre tid tar det för strået att försvagas och slutligen dö ut. Viktigt med kontinuerliga behandlingar för att hårstrået inte ska hämta sig emellan behandlingarna.

 

Man kan förstärka behandlingen vid grova strån med att efterbehandla med enzymer, dessa påverkar tillväxtenzymet i hårstrået.  Är det däremot tunna hårstrå kan man gå på behandling mer sporadiskt. Eftersom dessa dör för det mesta omgående, man kan då successivt tunna ut exempelvis hårväxt på överläppen. Diatermi är en bra metod när man har tunna eller grova ljusa hårstrån som inte går att laserbehandla eller när man har några enstaka mörka hårstrå. Smärtmässigt är exempelvis hakan inte så känslig.

 

Ska man däremot behandla överläppen är det bra att använda Emla bedövningskräm. Finns receptfritt på Apoteket, denna kräm ska verka på huden före behandlingen i cirka 30 minuter.

 

Efter en behandling blir huden rodnad och eventuellt lite svullen beroende på vilket område man behandlar. Oftast lägger det sig på ett par timmar. Har man en känslig hud eller behandlar partier som vanligtvis är mer känsliga kan man känna en viss ömhet i ett par dagar. Det kan även uppstå någon liten kvissla.

5 Minuter 300 Kr

10 Minuter 350 Kr

15 Minuter 400 Kr

20 Minuter 450 Kr

25 Minuter 500 Kr

30 Minuter 550 Kr

35 Minuter 600 Kr

 

Efterbehandling med hårsäcks hämmande enzymer tillägg 50 Kr       

Bra tilläggsbehandling vid mycket grova hårstrån

 

 

Östra Boulevarden 24 291 32 Kristianstad